Известие

Collapse
No announcement yet.

Предстоящ ремонт предница

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Предстоящ ремонт предница

Реших да ви пиша колеги тъй като не съм запознат с това с което се сблъсквам!Искам сам да си направя ремонт на предно окачване на колата ми Алфа 155 ТС.Въпроса ми е от къде да започна имаики впредвид,че цялата предница се тресе и това е доста стряскащо.От няколко дни тропа каре,днес купих да ги сменя.Също така знам че и носачите могат да се рециклират(ако някои знае къде нека каже).От тук нататък какви части трябват за да е всичко наред?Предполагам колеги,че малко с вашата помощ ще се справя!Благодаря ви предварително.
    Алфа ромео 155 1.7TS

Първоначално публикувано от pino77 Покажи съобщение
    Реших да ви пиша колеги тъй като не съм запознат с това с което се сблъсквам!Искам сам да си направя ремонт на предно окачване на колата ми Алфа 155 ТС.Въпроса ми е от къде да започна имаики впредвид,че цялата предница се тресе и това е доста стряскащо.От няколко дни тропа каре,днес купих да ги сменя.Също така знам че и носачите могат да се рециклират(ако някои знае къде нека каже).От тук нататък какви части трябват за да е всичко наред?Предполагам колеги,че малко с вашата помощ ще се справя!Благодаря ви предварително.
    Цената на нов цял носач среден клас е от 50-80 лв за брой, разбира се има и по-скъпи.
    Рециклират носачи тук: http://www.jizet.eu/partners.html
    Сваляш твойте, носиш ги там и направо взимаш рециклирани.
    Биалетките са по 8-10 лв (турски).
    Смяната не е нещо свръх трудно, успех Пино.
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Биалетките за 8-10лв са леж след има няма 2000км ...даже е много...

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
        Биалетките за 8-10лв са леж след има няма 2000км ...даже е много...
        Факт
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
          Факт
          Доста евтино като цвни.. смених всичко преди 2 години и 50000 км няма грам тропане все още.. карам лятото с 16ки зимата 14ки
          155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Биалетите за 8-10 лв. карат макс 1 година даже и да не се кара много колата. Просто материала е кофти. Пробвайте с Монро биалети 18 лв за бр. с отстъпката идват някъде. Вече половин година съм с тях и ме кефят за момента.
            Alfa 155 1.7 TS 8V и една Alfetta GT 1.6 8V и Peugeot 205 1.8D

Comment

Working...
            X