Реших да ви пиша колеги тъй като не съм запознат с това с което се сблъсквам!Искам сам да си направя ремонт на предно окачване на колата ми Алфа 155 ТС.Въпроса ми е от къде да започна имаики впредвид,че цялата предница се тресе и това е доста стряскащо.От няколко дни тропа каре,днес купих да ги сменя.Също така знам че и носачите могат да се рециклират(ако някои знае къде нека каже).От тук нататък какви части трябват за да е всичко наред?Предполагам колеги,че малко с вашата помощ ще се справя!Благодаря ви предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предстоящ ремонт предница
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pino77 Покажи съобщениеРеших да ви пиша колеги тъй като не съм запознат с това с което се сблъсквам!Искам сам да си направя ремонт на предно окачване на колата ми Алфа 155 ТС.Въпроса ми е от къде да започна имаики впредвид,че цялата предница се тресе и това е доста стряскащо.От няколко дни тропа каре,днес купих да ги сменя.Също така знам че и носачите могат да се рециклират(ако някои знае къде нека каже).От тук нататък какви части трябват за да е всичко наред?Предполагам колеги,че малко с вашата помощ ще се справя!Благодаря ви предварително.
Рециклират носачи тук: http://www.jizet.eu/partners.html
Сваляш твойте, носиш ги там и направо взимаш рециклирани.
Биалетките са по 8-10 лв (турски).
Смяната не е нещо свръх трудно, успех Пино.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеБиалетките за 8-10лв са леж след има няма 2000км ...даже е много...ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеФакт155 1.8 8v SUPER MY95
Comment
-
Биалетите за 8-10 лв. карат макс 1 година даже и да не се кара много колата. Просто материала е кофти. Пробвайте с Монро биалети 18 лв за бр. с отстъпката идват някъде. Вече половин година съм с тях и ме кефят за момента.Alfa 155 1.7 TS 8V и една Alfetta GT 1.6 8V и Peugeot 205 1.8D
Comment
Comment